23 juni 2017

Alleen voor leden

DVJN12_120x60

Leven met piemel angst is een online artikel die ik de komende weken ga schrijven omdat ik merk dat veel  babes hier last van hebben.

Leven met deze angst is best moeilijk en daarom zal ik al mijn ervaringen en hoe ik met piemel angst omga met jullie delen want je staat niet alleen.

Zoals jullie weten zitten er nogal wat valse wijfies op Faceboek die meteen gaan roddelen en mij het leven zuur maken wanneer ik iets verkeerd tik vandaar dat mijn bffjes het schrijven van dit artikel over piemel angst mogen volgen.

Jullie kunnen mij dan feedbek geven zodat ik goed voor de dag kom wanneer ik het artikel leven met piemel angst officieel online zet. PS: Je mag niemand vertellen dat ik hiermee bezig ben hoor anders gaan die valse wijfies meekijken en zo 🙁

Heb je een account dan kun je hier mijn vorderingen volgen. Heb je als bffje nog geen account dan maak je die heel eenvoudig hieronder aan.

Nieuwe gebruiker
captcha
*Verplicht veld

 

Geef als eerste een reactie