Navel pluisje gaat je man vreemd?

Navel pluisje geeft een goede indicatie of je man vreemd gaat. Ik leg je uit hoe je hem betrapt en kunt confronteren met zijn vreemdgaan. Waterdicht dus babes pak hem aan!

Navel pluisje van je man is weg en je vraagt je af hoe dat komt? Ik heb het antwoord!

Iedere man heeft een navel pluisje want bij het afdrogen na het douchen of dragen van kleding blijft er altijd wat stof achter in zijn naveltje. De één heeft een klein pluisje en bij de ander zit een flinke dot.

Wanneer het navel pluisje van je man er nog zit hoef jij je geen zorgen te maken babe en mag je erop vertrouwen dat hij niet vreemd gaat. Vrouwen hebben namelijk de neiging de pluis weg te halen en wanneer deze er nog zit weet jij dat jouw vent trouw aan je is.

Is het navel pluisje van je man weg dan moet je wel in paniek raken babe! Nogmaals vrouwen halen deze altijd weg tijdens het kroelen en zeker vreemde babes vinden de navel pluis onweerstaanbaar. Door het weg te halen willen zij stiekem hem verraden aan jou zonder dat hij dat weet. Deze babes weten namelijk dat jij hem hierop controleert en zij hopen als jij erachter komt dat deze weg is dat jullie gaan scheiden en zij met je vent ervandoor kunnen gaan. Babes nogmaals weg is weg en dus gaat hij vreemd! Sorry dat ik het je op deze manier manier moet laten weten maar op een vreemdgaander zit ook jij niet te wachten toch?

 

navel pluisje indicatie of je man vreemd gaatDit is het navel pluisje van mijn man en deze was op een dag weg waardoor ik heftig in paniek raakte. Stampvoetend ging ik verhaal halen en confronteerde hem met het vreemd gaan. Met zweet op zijn bovenlip en angst in zijn ogen beweerde hij echt niet met andere vrouwen bezig te zijn. Tijdens het stofzuigen vond ik zijn pluis terug onder ons bed en heb ik deze meteen terug in zijn navel gestopt. Ondanks dat deze methode waterdicht is moet je wel eerst even rondom het bed kijken of zijn pluisje daar niet ergens ligt. Misschien had jij hem er per ongeluk uitgehaald.

 

Heeft jouw man geen navel pluisje meer reageer dan gerust want wij babes steunen elkaar door dik en dun. Ben je een vent die door mijn tip is betrapt dan mag je geen reactie achterlaten want wij haten vreemdgangers, toch babes?