Piemel angst overwinnen

Piemel angst overwinnen ook jij kan dat. Zoals jullie weten heb ik hier erg veel last van gehad maar nu deel ik al mijn tips zodat ook jij van deze kwelling af kan komen. 

Van piemel angst heb ik erg lang last gehad. Zo’n 3 jaar geleden bij het opnemen van mijn mooie song Sta je met je plasser kreeg ik het Spaans benauwd. Iedere keer als ik het woord plasser moest zing brak het zweet mij aan alle kanten uit. Ook naar de gemengde sauna gaan lukte mij niet meer want i.p.v. ontspannen liep ik daar enorm gespannen rond en kon mijn ogen niet afhouden van al dat engs. Ook mijn vriend Wilbert kon ik niet meer luchten of zien o wat vond ik hem een enorme lul in die tijd.

Op een goede dag heb ik dit besproken met mijn vriendin Greet en zij vertelde mij dat ik last had van piemel angst en het goed is daar iets mee te doen. Zij heeft toen zelf een programma voor mij opgesteld zodat ik over mijn klote angsten heen kon komen.

Stap 1 was dat ik mijn angst zoveel mogelijk onder ogen moest komen en mij moest omringen met piemels. Ik heb een enorme opblaasbare piemel gekocht en deze midden in mijn huiskamer gezet zodat ik mijn doel niet zou vergeten.

Het overwinnen van piemel angst doe je maar op één manier. omring je ermee. Wanneer ik s’ochtends opstond deed ik meteen mijn diadeem met piemels op en droeg hem de hele dag. Zelfs wanneer ik boodschappen deed! Natuurlijk deed ik ook een mooie lipstick op die de vorm van een piemel had want ondanks mijn kwelling wilden ik er toch mooi uitzien.

Ik merkte al snel dat het beter met mij ging en omringde mij met zoveel piemels als mogelijk was om mijn angst te overwinnen.  Babes dit is echt de enige weg om eroverheen te komen.

Inmiddels heb ik geen last meer van piemels en kan er zonder angst naar kijken. Zelfs mijn vriend Wilbert vind het stoer dat ik deze weg dapper heb bewandelt. Babes tag al je vriendinnen die ook last hebben van deze enge dingen want op deze manier kunnen zij zich ervan bevrijden.