Tools

Vaak wordt aan mij gevraag welke apparatuur ik gebruik voor het maken van mijn video’s en wat voor tools voor mijn website ext, ext, hieronder een overzicht.

Disclaimer: De meeste links hieronder zijn affiliatie links maar het zijn stuk voor stuk producten en tools die ik werkelijk gebruik.

Camera: Samsung Galaxy S8+ – 64GB – Blauw Deze smartphone heb ik nog niet heel lang maar ben er helemaal verliefd op. Hij is lekker groot en toch handzaam en ik kan al mijn sociale media site eenvoudig voeden. Natuurlijk film ik hier ook veel mee want zowel aan de voor als achterkant kan ik in HD video’s opnemen.

JVC Everio Deze camera heb ik al zolang ik JoyceJoin video’s maak en heeft zelfs (voor de kenners onder ons) Anitaweethet nog gefilmd. Een sterke camera die eenvoudig in gebruik is. Mocht de JVC die ik nu heb eens moeten vervangen dan overweeg deze opnieuw te kopen want hij gaat al zo lang mee.

Samsung Evo plus Micro SD 64GB – met adapter

Sandisk SDXC Ultra – 64 GB

 

Pc’s: Lenovo Legion Y520T-25IKL 90H70076MH – Gaming Desktop okay, van pc’s heb ik niet zoveel verstand maar met deze game pc speel ik al mijn games zeer soepel. Voor wat zwaarder werk overweeg ik wel het geheugen in de toekomst uit te breiden wat ook overigens zeer eenvoudig te doen is. Ik ben blij met mijn pc!

Acer Aspire A515-51G-5967 – Laptop – 15.6 Inch Lekker surfen over het internet en af en toe een filmpje bewerken.

Apple iPad Pro 10.5 – 64GB – WiFi – Goud Surfen over het internet en lekker alles meedoen.

 

Microfoon: Devine deze hangt aan mijn pc en is een fijne betaalbare microfoon.

Rode VideoMicro Digital camera microphone Bedraad Zwart Met deze microfoon kan ik met mijn smartphone zelfs filmen bij harde wind zonder dat het geluid slecht wordt.

Diversen: TecTake Studiolampen set – 3x fotolamp fotografie softbox

TecTake studiolampen – 2x studiolamp – fotolamp fotografie

 

Mijn website en domein heb ik via deze hoster lopen. Klantvriendelijk en betaalbaar!

Met deze site ontvang ik donaties en zij betalen wekelijks uit.